KS og arbeidstakerorganisasjonene har nå startet forhandlingene om ny arbeidstidsavtale for undervisningspersonalet. Den sentrale særavtalen som blant annet har bestemmelser om undervisningspersonalets arbeidstid løper ut ved årsskiftet etter en 4-årig avtaleperiode. I forhandlingsmøtet onsdag 7. oktober fremførte partene sine innledende krav og tilbud. Forhandlingene fortsetter mandag 12. oktober og det er avtalt ytterligere to forhandlingsmøter i løpet av oktober. Dersom partene ikke kommer til enighet om ny særavtale innen avtalens utløp, kan saken bringes inn i vårens hovedtariffoppgjør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer