Omland mener det er meget viktig at utredningsarbeidet om E39 fra Søgne til Rogaland kommer i gang så fort som mulig. -Når Nasjonal Transportplan skal opp til ny behandling i 2012 bør planene for nye trasèvalg og hvor det bør være firefelt vei være klar, sier han til avisen Agder. Han opplyser at det er behov for både midler til utredningsarbeidet og et godt samarbeid mellom kommuner, fylkeskommuner og vegvesenet slik at en kan bli enige om en felles plan for E39.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer