Omland mener det er meget viktig at utredningsarbeidet om E39 fra Søgne til Rogaland kommer i gang så fort som mulig. -Når Nasjonal Transportplan skal opp til ny behandling i 2012 bør planene for nye trasèvalg og hvor det bør være firefelt vei være klar, sier han til avisen Agder. Han opplyser at det er behov for både midler til utredningsarbeidet og et godt samarbeid mellom kommuner, fylkeskommuner og vegvesenet slik at en kan bli enige om en felles plan for E39.

av Torkelsen, Jan H., publisert 27. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer