Seieren i Den store refleksjakten gikk til klasse 5a ved Furulunden skole i Mandal. Klassen fant 24,7 reflekser i gjennomsnitt per elev og ble vinner av Den store refleksjakten i Vest-Agder 2009. Klasse 6b ved Tunballen skole i Songdalen kommune fant 24,1 reflekser per elev, 4. trinn ved Kvarstein skole i Vennesla fant 23,2 reflekser pr elev. Alle får kr 2.500 til klassen. Den store refleksjakten ble arrangert av Trygg Trafikk i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune. Målet er å minne om at vi må bruke refleks i mørketiden og å øke refleksbruken blant voksne fotgjengere.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer