Over 60 jernbanestasjoner som har for kort plattform for togene, trues av nedleggelse. Både fylkestinget i Vest-Agder og Jernbaneforum Sør har reagert kraftig på dette og meddelt dette til Samferdselsdepartementet og Jernbaneverket. Noe av det første landets nye samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp) sier hun vil gripe fatt i er at stasjonene allikevel skal få leve. -Jeg registrerer den uro som er skapt lokalt om dette. Jeg vil være klar på at det er uaktuelt å legge ned 64 stasjoner, sier Kleppa til NTB.

av admin, publisert 22. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer