Trafikksikkerhetstiltaket TRAFO på Skandinavisk Opplæringssenter har nå vært i virksomhet i fem år. Over 5000 personer har gått gjennom det spesielle bygget hvor de via tekniske hjelpemidler opplever en dramatisk trafikkulykke og får snakke ut etterpå med profesjonelle instruktører. Tiltaket har ungdom mellom 18 til 24 år som hovedmålgruppe. Statoil har nå avtale med TRAFO om at alle selskapets sjåfører i Norge og Russland skal gjennomgå tilbudet. I tillegg må alle som skal drive med kontroller i Statens Vegvesen ha gått i gjennom. Avdelingsleder Geir Sundet opplyser at TRAFOEN nå ønsker flere brukergrupper.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer