Trafikksikkerhetstiltaket TRAFO på Skandinavisk Opplæringssenter har nå vært i virksomhet i fem år. Over 5000 personer har gått gjennom det spesielle bygget hvor de via tekniske hjelpemidler opplever en dramatisk trafikkulykke og får snakke ut etterpå med profesjonelle instruktører. Tiltaket har ungdom mellom 18 til 24 år som hovedmålgruppe. Statoil har nå avtale med TRAFO om at alle selskapets sjåfører i Norge og Russland skal gjennomgå tilbudet. I tillegg må alle som skal drive med kontroller i Statens Vegvesen ha gått i gjennom. Avdelingsleder Geir Sundet opplyser at TRAFOEN nå ønsker flere brukergrupper.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer