Listerrådet, Lindesnesrådet, Dalanerådet og Vest-Agder fylkeskommune er enige om å øve press mot Samferdselsdepartementet for å få laget en konseptvalgutredning - det vil si en av de sentrale forberedende planene for et veiprosjekt - for E-39 strekningen mellom Søgne og Ålgård i Rogaland. Det ble klart på et stormøte på Tonstad i Sirdal på fredag . Fylkesordfører Thore Westermoen, som deltok på møtet, sier han ser det som veldig positivt at en fra Rogalands side også er klare på at en er utålmodige for få planarbeidet gjennomført. Han minner om at samferdselsministeren to ganger under valgkampen i høst lovet at konseptvalgutredningen skal komme.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. november 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer