Listerrådet, Lindesnesrådet, Dalanerådet og Vest-Agder fylkeskommune er enige om å øve press mot Samferdselsdepartementet for å få laget en konseptvalgutredning - det vil si en av de sentrale forberedende planene for et veiprosjekt - for E-39 strekningen mellom Søgne og Ålgård i Rogaland. Det ble klart på et stormøte på Tonstad i Sirdal på fredag . Fylkesordfører Thore Westermoen, som deltok på møtet, sier han ser det som veldig positivt at en fra Rogalands side også er klare på at en er utålmodige for få planarbeidet gjennomført. Han minner om at samferdselsministeren to ganger under valgkampen i høst lovet at konseptvalgutredningen skal komme.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. november 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer