Det rådet absolutt stillhet i storsalen på Quality Hotell og en så tårer renne på flere kinn da Elisabeth Espeland berettet om hvordan en trafikkulykke, forårsaket av ungdommelig uforstand og uansvarlighet - førte henne inn i dødens grenseland for 28 år siden. Hun var på bytur i Arendal og ble med en vennegjeng i en gammel ”amerikaner” på vei til Tvedestrand. Det var snø og slapseføre. -I en lang bakke kjørte sjåføren, som hadde hatt lappen kort tid, forbi flere biler i rundt 150 kilometer. Jeg husker lastebilen som kom imot oss. Sjåføren fikk panikk og bilen smalt sideveis inn i fjellveggen. Det tok lang tid før jeg kom til meg blant kropper som lå hulter til bulter.

Det skjer mye spennende i Vest-Agder-museet i vinterferien. Hva med å støpe tinnsoldater, strikke en båt, lage ditt eget musikkinstrument eller papirfly? Eller bli med innenfor i kraftstasjonen på Sjølingstad, eller i utstillingen på Nordberg Fort. Både på Lista, i Flekkefjord og på Sjølingstad Uldvarefabrik blir det aktiviteter i vinterferien, les hele programmet her. Velkommen på besøk!

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. januar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer