Universitetet i Agder ved Fakultet for humaniora og pedagogikk, Pedagogisk institutt søker om fylkeskommunale midler til et forskningsbasert skoleutviklingsprogram i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune ved utdanningsavdelingen. Programmet vil omhandle vurderingskompetanse i videregående opplæring i Vest-Agder og vil består av flere prosjekter. Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bidra med 500 000 kroner for 2010 til utvikling av forskningsprogrammet som benevnes: Vurderingskompetanse i Agder, VIA-prosjektet. Det tas sikte på en tilsvarende årlig bevilgning til og med 2012.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer