Universitetet i Agder ved Fakultet for humaniora og pedagogikk, Pedagogisk institutt søker om fylkeskommunale midler til et forskningsbasert skoleutviklingsprogram i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune ved utdanningsavdelingen. Programmet vil omhandle vurderingskompetanse i videregående opplæring i Vest-Agder og vil består av flere prosjekter. Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bidra med 500 000 kroner for 2010 til utvikling av forskningsprogrammet som benevnes: Vurderingskompetanse i Agder, VIA-prosjektet. Det tas sikte på en tilsvarende årlig bevilgning til og med 2012.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer