-Jeg har satt i gang en nasjonal dugnad for å få flere til å gjennomføre yrkes- og videregående opplæring. Vi vet at mangelfulle kunnskaper fra ungdomsskolen er den enkeltfaktoren som har størst betydning for at elever ikke fullfører. Jeg starter derfor nå arbeidet med en egen stortingsmelding om ungdomstrinnet. Ungdomsskolen har vært litt ”glemt” de siste årene. Nå vil jeg invitere ungdom fra hele landet til direkte møter med meg for å gi innspill til hvilke tiltak de har mest tro på, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer