-Jeg har satt i gang en nasjonal dugnad for å få flere til å gjennomføre yrkes- og videregående opplæring. Vi vet at mangelfulle kunnskaper fra ungdomsskolen er den enkeltfaktoren som har størst betydning for at elever ikke fullfører. Jeg starter derfor nå arbeidet med en egen stortingsmelding om ungdomstrinnet. Ungdomsskolen har vært litt ”glemt” de siste årene. Nå vil jeg invitere ungdom fra hele landet til direkte møter med meg for å gi innspill til hvilke tiltak de har mest tro på, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer