Skolen har en egen IB koordinatoren som står sentral i arbeidet. 14 lærere har deltatt på seminarer i utlandet for å være kvalifisert til å undervise på IB. Sentrale ansatte deltar på relevante samlinger både i inn- og utland. Nettverksbygging har vært og er veldig viktig i prosessen. Skolen utvikler også et samarbeid med Kristiansand International School -som er i søkerprosess for å bli en godkjent IB barne- og ungdomsskole.

IB koordinatoren og rådgivere har deltatt på flere utdanningsmesser for 10. klasser. Det er gjennomført to åpne kveldsmøter på skolen i februar. Over 100 interesserte elever og foresatte har fått orientering om IB programmet.

Høsten 2010 vil Kristiansand katedralskole Gimle ha en ”Pre Diploma class” med 30 elever og den første IB-klassen med inntil 25 elever. Fremover tar skolen sikte på å fortsette med en klasse på hvert trinn. Søknadsfristen for høstens opptak er nå gått ut. Det er nok søkere til en full klasse.

Besøk skolens hjemmeside www.kkg.vgs.no – IB- for mer informasjon.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer