I følge et oppslag i avisen Lister vil byggingen av den undersjøiske tunnelen mellom Hidra og fastlandet i Flekkefjord først ta til i juni 2011. Da fylkestinget i februar i år besluttet å gi grønt lys for tunnelprosjektet var det et håp om at byggestart kunne bli allerede til høsten. Nå har imidlertid Statens vegvesen i en uttalelse til Flekkefjord kommune meddelt at det er behov for noe lengre tid. Tunnelen som skal knytte Hidra til fastlandet blir rundt 3,2 kilometer lang

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer