I følge et oppslag i avisen Lister vil byggingen av den undersjøiske tunnelen mellom Hidra og fastlandet i Flekkefjord først ta til i juni 2011. Da fylkestinget i februar i år besluttet å gi grønt lys for tunnelprosjektet var det et håp om at byggestart kunne bli allerede til høsten. Nå har imidlertid Statens vegvesen i en uttalelse til Flekkefjord kommune meddelt at det er behov for noe lengre tid. Tunnelen som skal knytte Hidra til fastlandet blir rundt 3,2 kilometer lang

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer