Det er nå klart at regjeringen åpner for å starte utbyggingen av togstrekningen Holm-Holmestrand-Nykirke på Vestfoldbanen hele tre år før en til nå har forutsatt. Aust-Agders fylkesvaraordfører Oddvar Skaiaa, som er leder av Jernbaneforum Sør, gleder seg over at byggestart av sammenhengende dobbeltspor på strekningen Holm-Holmestrand-Nykirke blir allerede til sommeren. -Det er gode nyheter for Sørlandsbanen at det blir fortgang i byggeplanene på Vestfoldbanen. Med dette at vi har kommet flere skritt i riktig retning. En sammenkopling av Vestfoldbanen og Sørlandsbanen er ikke langt unna, sier Skaiaa.

-Hvis de starter på Vestfoldbanen i sommer, og vi starter med Eidangerparsellen neste år, er vi inne i en svært god progresjon, sier Oddvar Skaiaa.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer