Arbeidene med fylkesvei 651 Skråveien nærmer seg nå slutten. På tross av en streng vinter og spekulasjoner om forsinkelser så er man i Statens vegvesen rimelig sikre på at en skal klare å åpne veien 1. juli, som planlagt. I et informasjonsskriv fra vegvesenet uttrykkes det at entreprenøren Veidekke Entreprenør AS med underentreprenører har gjort en god jobb. Statens vegvesen, som byggherre, har derfor tro på at anlegget skal stå ferdig før ferien. På grunn av stramme frister vil det kunne gjenstå noe arbeide utenfor veiarealet etter veiåpningen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. mai 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer