Elevene er på skolen for å lære, og Lister videregående skoles første rektor skal gjøre sitt til at læringstrykket holdes oppe. Etter 30 år i hovedstaden er Elin Stavrum på plass i rektorstolen på Lister videregående skole. For tiden bruker hun de fleste av ukens dager i Flekkefjord - men hun skal etter hvert oppholde seg på også på de fire øvrige undervisningsstedene: Eilert Sundt, Farsund, Kvinesdal, Lista og Lyngdal, skriver Agder-journalist Erik Thime i et intervju han har oversendt for presentasjon på fylkeskommunens nettside

av admin, publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer