Elevene er på skolen for å lære, og Lister videregående skoles første rektor skal gjøre sitt til at læringstrykket holdes oppe. Etter 30 år i hovedstaden er Elin Stavrum på plass i rektorstolen på Lister videregående skole. For tiden bruker hun de fleste av ukens dager i Flekkefjord - men hun skal etter hvert oppholde seg på også på de fire øvrige undervisningsstedene: Eilert Sundt, Farsund, Kvinesdal, Lista og Lyngdal, skriver Agder-journalist Erik Thime i et intervju han har oversendt for presentasjon på fylkeskommunens nettside

av admin, publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer