Elevene er på skolen for å lære, og Lister videregående skoles første rektor skal gjøre sitt til at læringstrykket holdes oppe. Etter 30 år i hovedstaden er Elin Stavrum på plass i rektorstolen på Lister videregående skole. For tiden bruker hun de fleste av ukens dager i Flekkefjord - men hun skal etter hvert oppholde seg på også på de fire øvrige undervisningsstedene: Eilert Sundt, Farsund, Kvinesdal, Lista og Lyngdal, skriver Agder-journalist Erik Thime i et intervju han har oversendt for presentasjon på fylkeskommunens nettside

av admin, publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer