Telemarks fylkesordfører Gunn Marit Helgesen (H) har annonsert at hun stiller som presidentkandidat til CPMR - konferansen for europeiske kystregioner, på generalforsamlingen i begynnelsen av oktober. Helgesen er i dag 1.visepresident i organisasjonen. CPMR er en interesseorganisasjon for perifere og maritime regioner i Europa med 160 medlemmer fra 28 land, deriblant også Agder-fylkene. Organisasjonen anses for å ha stor innflytelse i forhold til EUs institusjoner i Brussel.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer