Telemarks fylkesordfører Gunn Marit Helgesen (H) har annonsert at hun stiller som presidentkandidat til CPMR - konferansen for europeiske kystregioner, på generalforsamlingen i begynnelsen av oktober. Helgesen er i dag 1.visepresident i organisasjonen. CPMR er en interesseorganisasjon for perifere og maritime regioner i Europa med 160 medlemmer fra 28 land, deriblant også Agder-fylkene. Organisasjonen anses for å ha stor innflytelse i forhold til EUs institusjoner i Brussel.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer