Elkem har ikke lærlinger bare fra Agder. Stefan Haugland opplevde at bedriften kom på besøk til skolen hans i Bergen. - Jeg syntes det virket svært spennende å jobbe i Elkem, så jeg ble glad da jeg var én av flere i klassen min som fikk tilbud om læreplass. Jeg er kjemi/prosess-lærling og trives veldig godt i Kristiansand. Jeg jobber skiftordning og det blir også noe overtidsjobbing slik at jeg får satt litt penger på sparekonto! Jeg har fri hver femte uke.

- I bedriften er jeg med på å følge og overvåke prosessen med å produsere silisium til solcelleindustrien. Nå har jeg ett år igjen til jeg skal avlegge fagbrev. Etterpå blir det vel militæret. Er jeg heldig får jeg tilbud om videre jobb i Elkem, sier Stefan.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer