Det er godt med gode naboer. Ved Sirdal videregående skole på Tonstad har det vært et problem med at garasjen har blitt for liten. Nå er heldigvis problemet i ferd med å bli løst. Naboskolen Byremo videregående skole på Byremo i Audnedal har stilt opp. Elever fra Vg2 på Byremo har påtatt seg byggeoppdraget for Sirdal vgs. Arbeidene er i full gang. -Vi har stort behov for å utvide garasjen, og det er moro at elever fra en annen videregående skole i Vest-Agder fylkeskommune kan bidra til å få planene realisert, sier rektor Anita Heiaas Haugen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer