Det er godt med gode naboer. Ved Sirdal videregående skole på Tonstad har det vært et problem med at garasjen har blitt for liten. Nå er heldigvis problemet i ferd med å bli løst. Naboskolen Byremo videregående skole på Byremo i Audnedal har stilt opp. Elever fra Vg2 på Byremo har påtatt seg byggeoppdraget for Sirdal vgs. Arbeidene er i full gang. -Vi har stort behov for å utvide garasjen, og det er moro at elever fra en annen videregående skole i Vest-Agder fylkeskommune kan bidra til å få planene realisert, sier rektor Anita Heiaas Haugen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer