Det er godt med gode naboer. Ved Sirdal videregående skole på Tonstad har det vært et problem med at garasjen har blitt for liten. Nå er heldigvis problemet i ferd med å bli løst. Naboskolen Byremo videregående skole på Byremo i Audnedal har stilt opp. Elever fra Vg2 på Byremo har påtatt seg byggeoppdraget for Sirdal vgs. Arbeidene er i full gang. -Vi har stort behov for å utvide garasjen, og det er moro at elever fra en annen videregående skole i Vest-Agder fylkeskommune kan bidra til å få planene realisert, sier rektor Anita Heiaas Haugen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. august 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer