-Mandal videregående skole deltok i slutten av forrige uke på den nasjonale sesjonen i uttaket til "Europamesterskapet i politikk". Formuleringen er selvsagt diskuterbar, men likevel med en viss sannhet, skriver lærer Svein Tore Thorsen som følger General Assembly på European Youth Parliament. Arrangementet fant sted på Olsvikåsen videregående skole i Bergen. 104 norske elever, åtte tyske gymnasiaster, en håndfull utenlandske gjester og en større stab av organisatorer gjennomførte tre dager med intens komitéarbeid og hovedforhandling i plenum. Delegatene diskuterte åtte forskjellige utkast til resolusjoner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer