-Mandal videregående skole deltok i slutten av forrige uke på den nasjonale sesjonen i uttaket til "Europamesterskapet i politikk". Formuleringen er selvsagt diskuterbar, men likevel med en viss sannhet, skriver lærer Svein Tore Thorsen som følger General Assembly på European Youth Parliament. Arrangementet fant sted på Olsvikåsen videregående skole i Bergen. 104 norske elever, åtte tyske gymnasiaster, en håndfull utenlandske gjester og en større stab av organisatorer gjennomførte tre dager med intens komitéarbeid og hovedforhandling i plenum. Delegatene diskuterte åtte forskjellige utkast til resolusjoner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Hilde Og Damman Undertegner Avtale Vedrørende Skoleanlegg I Søgne
  av jto, 03.12.19

  Viktige avtaler på plass for ny videregående skole i Søgne

  Les mer
 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer