-Mandal videregående skole deltok i slutten av forrige uke på den nasjonale sesjonen i uttaket til "Europamesterskapet i politikk". Formuleringen er selvsagt diskuterbar, men likevel med en viss sannhet, skriver lærer Svein Tore Thorsen som følger General Assembly på European Youth Parliament. Arrangementet fant sted på Olsvikåsen videregående skole i Bergen. 104 norske elever, åtte tyske gymnasiaster, en håndfull utenlandske gjester og en større stab av organisatorer gjennomførte tre dager med intens komitéarbeid og hovedforhandling i plenum. Delegatene diskuterte åtte forskjellige utkast til resolusjoner.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer