I løpet av sommerferien har personalrommet på Vennesla videregående skole fått en etterlengtet ansiktsløfting. Veggene er malt, nye møbler kjøpt inn og en har fått ny kunst på veggene. I tråd med god Vennesla-skikk har skolen utsmykket deler av personalrommet ved hjelp av egne krefter. For første gang på 30 år kan de ansatte glede seg over å ha et personalrom med plass til alle. De ansatte kan nå velge om de vil hvile ut i den velkjente, trauste lenestolen, eller slange seg på mer hippe barkrakker.

Skolens egen fotograf, Tom Knudsen, har utsmykket en av veggene på personalrommet. Kunstverket består av en fotoserie trykt på lerret som illustrerer skolens fokus på trivsel, kunnskap og mangfold. Bildene er holdt i samme fargepallett som møblene.

Rundt om på avdelingene er Tom Knutsens elever på Medier og kommunikasjon i gang med lignende utsmykkingsoppdrag. I løpet av kort tid vil foto trykt på stålplater bli hengt opp på avdelingen for teknisk og industriell produksjon.
Kunstverk av Tom Knudsen


av admin, publisert 6. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer