Mandag 20. september hadde Utdanningsavdelingen besøk fra den videregående skolen "Doris Maria Morales Tijerno" fra Managua i Nicaragua. De er på besøk i Norge i forbindelse med et utvekslingsprosjekt mellom skolen fra Nicaragua og Kristiansand Katedralskole Gimle.Det var i alt åtte elever og lærere som besøkte Utdanningsavdelingen, sammen med tre representanter for KKG. De fikk en grunnleggende innføring, på spansk, i det norske utdanningssystemet, med vekt på likestilling og hvilke valg norske gutter og jenter gjør når de skal velge programområde for videregående utdanning. Dette var et tema de hadde ønsket seg på forhånd. De fikk også presentert Agderrådet sitt "Fritt valg"-prosjekt for likestilling på Sørlandet.

av Kyllesdal, Reidar/ Macdonald, Cheryl, publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer