Mandag 20. september hadde Utdanningsavdelingen besøk fra den videregående skolen "Doris Maria Morales Tijerno" fra Managua i Nicaragua. De er på besøk i Norge i forbindelse med et utvekslingsprosjekt mellom skolen fra Nicaragua og Kristiansand Katedralskole Gimle.Det var i alt åtte elever og lærere som besøkte Utdanningsavdelingen, sammen med tre representanter for KKG. De fikk en grunnleggende innføring, på spansk, i det norske utdanningssystemet, med vekt på likestilling og hvilke valg norske gutter og jenter gjør når de skal velge programområde for videregående utdanning. Dette var et tema de hadde ønsket seg på forhånd. De fikk også presentert Agderrådet sitt "Fritt valg"-prosjekt for likestilling på Sørlandet.

av Kyllesdal, Reidar/ Macdonald, Cheryl, publisert 20. september 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer