Søndag, 21.november åpner hovedhuset på Gimle Gård dørene igjen for alle som ønsker å komme i julestemning. Skuespillere fra Det dramatiske selskabet vil bebo huset, og det vil være mulig å gå nokså fritt gjennom alle tre etasjer. Gimles siste eier, Titti Arenfeldt Omdal (1896-1982) husket jul på Gimle som noe helt spesielt. Alt var klargjort, dyrene hadde fått ekstra mat, juletreet i trappehallen, 7 til 8 m høyt var pyntet og de levende lysene var tent. Roen hadde lagt seg over gården og forventningen og spenningen var høy.

av Pabst, Kathrin og Torkelsen, Jan, publisert 12. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer