Søndag, 21.november åpner hovedhuset på Gimle Gård dørene igjen for alle som ønsker å komme i julestemning. Skuespillere fra Det dramatiske selskabet vil bebo huset, og det vil være mulig å gå nokså fritt gjennom alle tre etasjer. Gimles siste eier, Titti Arenfeldt Omdal (1896-1982) husket jul på Gimle som noe helt spesielt. Alt var klargjort, dyrene hadde fått ekstra mat, juletreet i trappehallen, 7 til 8 m høyt var pyntet og de levende lysene var tent. Roen hadde lagt seg over gården og forventningen og spenningen var høy.

av Pabst, Kathrin og Torkelsen, Jan, publisert 12. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer