I Flekkefjord blir det juleverksted på museet for barn og ungdom lørdag 27. november fra klokken 12.00 til 15.00. Små og store ønskes velkommen til noen hyggelige timer på museet. Det årlige juleverkstedet arrangeres i samarbeid med Husflidslaget, og som alltid er det mange morsomme og lærerike aktiviteter. Du kan lage julepynt og julegaver med blant annet perler, ull, papir og kongler. Det er lurt å ta med din egen saks. Det blir også kafe med salg av kaffe, brus, kaker og vafler.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer