På møtet mellom Regjeringen og KS nylig ble Regjeringens forslag til statsbudsjett ble gjennomgått og KS presenterte sine synspunkter om blant annet samferdsel. KS påpekte at Regjeringen har gitt ekstra midler til vedlikehold på statens veier, mens den ikke har funnet tilsvarende midler til de 90 prosent av landets veier som fylkeskommunene har overtatt. Både stat og fylkeskommuner har opplevd store kostnadsøkninger på vedlikeholdskontrakter i 2010. Også kollektivtransporten må tilgodeses med betydelige midler de neste årene dersom nasjonale ambisjoner om kollektivtrafikkens rolle for å ta seg av forventet trafikkvekst i byområdene skal nås.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer