Vest-Agder fylkeskommune (skoleeier og utbygger) og arkitektfirmaet 3XN  har tilført byggebransjen og lokalsamfunnet verdier som fokuserer på bærekraftig utvikling, samhandling og et pedagogisk fremtidsrettet tilbud, opplyser juryleder og leder for byutviklingsstyret i Kristiansand, Grete Kvelland Skaara (KrF). Det skriver fvn.no på sine nettsider. Det var under Byggedagen 2010 på Caledonien hotel i Kristiansand at Vest-Agder fylkeskommune og arkitektfirmaet 3XN kunne høste heder og ære, med den prestisjefylte tittelen Årets bygger 2010 for jobben de har gjort med Tangen videregående skole. Hele artikkelen finner du her.

av Macdonald, Cheryl, publisert 8. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer