Vest-Agder fylkeskommune (skoleeier og utbygger) og arkitektfirmaet 3XN  har tilført byggebransjen og lokalsamfunnet verdier som fokuserer på bærekraftig utvikling, samhandling og et pedagogisk fremtidsrettet tilbud, opplyser juryleder og leder for byutviklingsstyret i Kristiansand, Grete Kvelland Skaara (KrF). Det skriver fvn.no på sine nettsider. Det var under Byggedagen 2010 på Caledonien hotel i Kristiansand at Vest-Agder fylkeskommune og arkitektfirmaet 3XN kunne høste heder og ære, med den prestisjefylte tittelen Årets bygger 2010 for jobben de har gjort med Tangen videregående skole. Hele artikkelen finner du her.

av Macdonald, Cheryl, publisert 8. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer