Vinner av Raftoprisen 2008 - Bulambo Lembelembe Josué - ønsket lærere og elever velkomne til sitt hjemland under et besøk ved Tangen videregående skole tidligere denne uken. Et målløst publikum fulgte med da det ble gjengitt hjerteskjærende historier fra et krigsherjet rike. -Vi må stå sammen om å respektere mennesket, forklarte Raftoprisvinner Bulambo Lembelembe Josué og presiserte hvorfor det er viktig at norsk ungdom har kjennskap til situasjonen i Kongo. -Alle som er opptatt av menneskerett, kan bli bevisst på hva som foregår og være med og kjempe.

av Christopher Wirsching, publisert 12. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer