Vinner av Raftoprisen 2008 - Bulambo Lembelembe Josué - ønsket lærere og elever velkomne til sitt hjemland under et besøk ved Tangen videregående skole tidligere denne uken. Et målløst publikum fulgte med da det ble gjengitt hjerteskjærende historier fra et krigsherjet rike. -Vi må stå sammen om å respektere mennesket, forklarte Raftoprisvinner Bulambo Lembelembe Josué og presiserte hvorfor det er viktig at norsk ungdom har kjennskap til situasjonen i Kongo. -Alle som er opptatt av menneskerett, kan bli bevisst på hva som foregår og være med og kjempe.

av Christopher Wirsching, publisert 12. november 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer