Det er to spennende kunstnere som får årets arbeidsstipend fra Vest-Agder fylkeskommune, sier leder av HKU. Hovedutvalget for Kultur og Utdanning(HKU) har vedtatt at årets arbeidsstipend for kunstnere tildeles Hilde Hefte (musiker) fra Kristiansand og Laura Christina Brøvig Vallenes (scenekunstner) fra Kristiansand. Det deles årlig ut to arbeidsstipend for kunstnere. Hvert arbeidsstipend er på kr. 100.000. Overrekkelsen av stipendet skjer under den årlige julemiddagen til Fylkestingen 14. Desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Bokbussgul
  av nist16, 24.04.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer