Det er to spennende kunstnere som får årets arbeidsstipend fra Vest-Agder fylkeskommune, sier leder av HKU. Hovedutvalget for Kultur og Utdanning(HKU) har vedtatt at årets arbeidsstipend for kunstnere tildeles Hilde Hefte (musiker) fra Kristiansand og Laura Christina Brøvig Vallenes (scenekunstner) fra Kristiansand. Det deles årlig ut to arbeidsstipend for kunstnere. Hvert arbeidsstipend er på kr. 100.000. Overrekkelsen av stipendet skjer under den årlige julemiddagen til Fylkestingen 14. Desember.

av Macdonald, Cheryl, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Ebokbib Logo Rund
  av jto, 06.02.19

  eBokBib opphører til nyttår

  Les mer
 • VAM Prosjektmidler 2019
  av jto, 05.02.19

  Vest-Agder-museet utlyser prosjektmidler

  Les mer
 • Arkivet I Kristiansand
  av jto, 29.01.19

  EØS-MIDLENE Hvilke muligheter gir dette for deg?

  Les mer