For åttende år på rad har Vest-Agder-museet Lista nå gitt ut sin årbok. Årboka er på mer enn 50 sider og innholder artikler om ulike lokalhistoriske tema. Alt fra steinalder - til hva som stod i avisen for hundre år siden. Forfatterne er både vanlig lokalhistorisk interesserte personer, men også fagpersoner har bidratt. Fylkeksonservator Frans Arne Stylegar har skrevet om Hummerdus, mens utgravingsleder ved Kulturhistorisk museum i Oslo har skrevet om arkeologiske undersøkelser som ble gjort i Lundevågen i Farsund i 2009.

Årboka koster kr. 120,- og er til salgs hos lokale bokhandlere.
Den kan også bestilles her.

av admin, publisert 9. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Bokbussgul
  av nist16, 24.04.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer