Marnardal sier ja til Region Agder

PISA 2009 tester elever på 10. trinn i lesing, naturfag og matematikk. Norske elever har hatt fremgang på alle tre fagområder siden undersøkelsen i 2006. Fremgangen er betydelig i lesing, og de norske elevene leser nå bedre enn OECD-gjennomsnittet. I matematikk og naturfag er de norske resultatene omtrent som gjennomsnittet, men resultatene viser likevel en positiv utvikling, aller mest i naturfag. - Resultatene fra PISA 2009 viser at norsk skole er på riktig vei, og at trenden er snudd etter 2006, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

av admin, publisert 7. desember 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer