NHO Agder med regiondirektør Siri Mathiesen i spissen møtte nylig bransjenes opplæringskontorer til en årlig gjennomgang av situasjonen innen fag- og yrkesopplæring. Samlingen fant sted i NHO Agders nye kontorlokaler i Telenorbygget på Kjøita i Kristiansand. PÅ møtet redegjorde opplæringskontorene om status og utfordringer innen de ulike fagområdene. -Vi kan melde om optimisme innen fagopplæringen på Sørlandet, sier Siri Mathiesen, som en oppsummering av møtet, i følge NHO Agders nettsider.

Juridisk rådgiver Nils Thorsrud, NHO Agder besvarte under møtet arbeidslivsspørsmål vedrørende lærlinger og Kristian Ilner, NHO sentralt, toppet det hele med en gjennomgang av aktuelle spørsmål innen fag- og yrkesopplæring.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer