NHO Agder med regiondirektør Siri Mathiesen i spissen møtte nylig bransjenes opplæringskontorer til en årlig gjennomgang av situasjonen innen fag- og yrkesopplæring. Samlingen fant sted i NHO Agders nye kontorlokaler i Telenorbygget på Kjøita i Kristiansand. PÅ møtet redegjorde opplæringskontorene om status og utfordringer innen de ulike fagområdene. -Vi kan melde om optimisme innen fagopplæringen på Sørlandet, sier Siri Mathiesen, som en oppsummering av møtet, i følge NHO Agders nettsider.

Juridisk rådgiver Nils Thorsrud, NHO Agder besvarte under møtet arbeidslivsspørsmål vedrørende lærlinger og Kristian Ilner, NHO sentralt, toppet det hele med en gjennomgang av aktuelle spørsmål innen fag- og yrkesopplæring.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer