Det blir et yrende liv av ungdommer på Sørlandssenteret onsdag 2. februar. Da arrangerer Ungt Entreprenørskap Agder og Sørlandssenteret ”Salgsmesse 2011 for elev- og ungdomsbedrifter”. Det blir en rekke stands hvor det er opp til den enkelte bedrift å få det beste ut av den. Prestasjonene blir bedømt og det blir en storslått premieutdeling ved avslutningen. Salgsmessen pågår fra klokken 10.00 til 13.30. Vest-Agder fylkeskommune er en av hovedsamarbeidspartnerne bak Ungt entreprenørskap Agder.

Les mer om Salgsmessen her:
UE-messe

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. januar 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer