Elevene på Sirdal videregående skole demonstrerte styrke under stafetten i Suleskar maraton nylig. Både dame- og herrelaget var suverene klassevinnere. Herrelaget tilbakela de 42 kilometerene over heia på 2 timer, 54 minutt og 56 sekund. Dermed fikk ankermannen æren av å passere mål i Suleskar først - drøye 15 minutt før maratonvinneren Jarle Risa, dukket opp. Nest raskeste lag, totalt sett, var damelaget til Sirdal videregående skole - drøye 13 minutt foran Sirdal Skilag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer