Elevene på Sirdal videregående skole demonstrerte styrke under stafetten i Suleskar maraton nylig. Både dame- og herrelaget var suverene klassevinnere. Herrelaget tilbakela de 42 kilometerene over heia på 2 timer, 54 minutt og 56 sekund. Dermed fikk ankermannen æren av å passere mål i Suleskar først - drøye 15 minutt før maratonvinneren Jarle Risa, dukket opp. Nest raskeste lag, totalt sett, var damelaget til Sirdal videregående skole - drøye 13 minutt foran Sirdal Skilag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer