Det er navnet på en unik gruppe kunstutstilling som har åpnet i Christiansand Kunstforening (4. etg i folkebiblioteket i kvadraturen) Minst 30 kunstnere deltar med arbeid. Utstillingen varer frem til og med 24. juli. Vest-Agder fylkeskommune og Cultiva Express støtter utstillingen økonomisk. Fredag 22.7 og Lørdag 23. 7 arrangeres det Diverse,diverse-festival med en rekke band og musikere på samme sted. Fredag kl. 16-21 og Lørdag fra kl. 20. På programmet står bl.a Ooeee m. Terje Dragseth, Espen & Håkon, Splittet Kjerne, Andreas Unnheim, Hanne Kolstø, Transit og Harm.

av Macdonald, Cheryl, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer