Den 23. september i år skal DS Hestmanden være klar for overlevering til skipets eiere. Overleveringen skjer etter et 19 års opphold på Bredalsholmen hvorav 16 av dem har medgått til restaureringsarbeidet. Datoen 23.9.2011 er valgt fordi det da er 100 år siden Hestmanden gikk av stabelen som nybygg. I nesten 50 år seilte skipet med gods og passasjerer, primært i kystfart, men i begge de to verdenskrigene ble skipet tatt ut av sin ordinære rute og seilte utenriks med den ekstra faren det medførte for skip og mannskap.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. juli 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer
 • Risøbank I Mandal
  av jto, 27.09.19

  Stabil virksomhet for Risøbank IKS i Mandal

  Les mer
 • Jury Fylkeskulturprisen 2019
  av jto, 26.09.19

  Juryen for fylkeskulturprisen og frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge er oppnevnt

  Les mer