- Vi merker at det er stor interesse for padling, sier Ann-Kristin Aanstad i et intervju i Dagens Næringsliv torsdag 14. juli. Blindleialøpet i Lillesand er bare et av flere løp og konkurranser landet rundt nå. I år ventes det omlag 300 deltager bare til løpet i Lillesand.I følge Aanestad er det treningsbølgen som har feid inn over landet og resultert i at mange har anskaffet seg kajakk for treningens skyld. Likevel tror vi at Padleguiden for Vest-Agder, som var den første guideboken i Norge som tok for seg en bestemt kystlinje kun med tanke på kajakk-padling, også har hatt litt å si for den økende interessen. Vest-Agder fylkeskommune står bak boken sammen med padleentusiast Lars Verket.

Padleguide forside
Siden har Lars laget flere guidet etter samme mal som den første: Aust-Agder, Telemark og Dalande i Rogaland (hvor også innlandsvann er tatt med.) Hvor han nå padler vet bare Lars.........
Mer info om Padleguide for Vest-Agder kan du lese her.
Mer info om De andre guidebøker får du her.
Nylig var Lars på NRKs Sommeråpent og talte varmt for padlingens fortreffelighet:
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/270699/

av Macdonald, Cheryl, publisert 14. juli 2011 | Skriv ut siden