De siste månedenes regnvær har gjort at det vil ta lengre tid enn forutsatt å få gjennomført arbeidene på Vigeland bro i Lindesnes kommune. Etter fremdriftsplanen skulle den nye broen stå ferdig 15. november. Nå vil det ventelig nærme seg jul før broen står ferdig. Prosjektleder Oddvar Kaarmo i Statens vegvesenet opplyser til pressen at det har tatt lengre tid en beregnet å legge på det nye membrandekket på broa på grunn av alt regnet. Etter at det nå har vært noen fine dager håper han man klarer å kappe inn på forsinkelsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. oktober 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Samferdselsstatistikk 2018
  av jto, 24.05.19

  Rushtidsavgiften reduserer biltrafikken i Kristiansand

  Les mer
 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer