Fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø besluttet onsdag at Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris for 2011 tildeles krigsseiler Søren Brandsnes. Prisen tildeles for særlig fortjenstfull innsats innen kulturminnearbeidet. Hovedutvalget fremhevet den store innsatsen Søren Brandsnes har lagt ned i arbeidet for å få restaurert og bevart D/S Hestmanden som det eneste gjenværende norske skip som har overlevd begge verdenskrigene og vært med i Nortrashipsflåten.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Pengeseddelbunke
  av jto, 22.05.19

  Vel 6,5 spillemiddelmillioner til nærmiljøanlegg i Vest-Agder

  Les mer
 • Setesdalsbanen Sommeren 2019
  av jto, 15.05.19

  Sesongåpning på Setesdalsbanen

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer