Mandal Rotary Klubb lanserte i høst et matematikkstipend på 10 000 kroner. Det ble fastsatt at den eleven som oppnådde best resultat i den landsdekkende Abel-konkurransen skulle få tildelt matematikkstipendet. Mandal Rotarys stipendkomite, ved Tørres G. Tørressen, kunne nylig overrekke stipendplaketten og pengesummen til Inge Rypestøl på Mandal videregående skole. Poenget med stipendet er å inspirere elever til å ta realfag. Realfagskompetanse er ettertraktet i arbeidsmarkedet. Mandal Rotary Klubb håper noen av pengene settes av til et yrkesmessig formål. Inge Rypestøl er ikke helt sikker på hva pengene skal gå til, men noe av summen vil nok settes av til videre utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer