Mandal Rotary Klubb lanserte i høst et matematikkstipend på 10 000 kroner. Det ble fastsatt at den eleven som oppnådde best resultat i den landsdekkende Abel-konkurransen skulle få tildelt matematikkstipendet. Mandal Rotarys stipendkomite, ved Tørres G. Tørressen, kunne nylig overrekke stipendplaketten og pengesummen til Inge Rypestøl på Mandal videregående skole. Poenget med stipendet er å inspirere elever til å ta realfag. Realfagskompetanse er ettertraktet i arbeidsmarkedet. Mandal Rotary Klubb håper noen av pengene settes av til et yrkesmessig formål. Inge Rypestøl er ikke helt sikker på hva pengene skal gå til, men noe av summen vil nok settes av til videre utdanning.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer