Norske elever deltar hvert år i internasjonale olympiader i fysikk, kjemi og matematikk. Målet er å stimulere skoleelever med interesse for realfag til å fortsette arbeidet med fagene. Det legges stor vekt på verdien av faglig og sosialt samvær med jevnaldrende fra mange land. Uttakingsprøver, treningsopphold ved universiteter og selvsagt selve den internasjonale olympiaden som en fin måte å stimulere interessen for realfagene på. Nå er resultatene. Nå er resultatene fra første runde i olympiaden klare. Sju elever på Vågsbygd videregående skole er gått videre.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer