Det er totalt 121 fagskoler i landet som til sammen dekker et bredt spekter av utdanninger innenfor en rekke fagfelt. Hovedbildet viser at om lag 60 prosent av fagskolene er private og om lag 40 prosent offentlige. Nærmere 50 prosent av landets fagskoler er lokalisert i det sentrale østlandsområdet.Det totale tilbudet av fagskoleutdanninger ved de offentlige og private fagskolene var våren og høsten 2011 henholdsvis 867 og 904. 70 prosent av utdanningene ble tilbudt ved de private fagskolene.

av admin, publisert 30. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer