Rundt klokken 21.30 onsdag kveld ble det oppdaget brann på Byremo videregående skole i Audnedal kommune. Rektor Jan Telhaug opplyser at brannen har startet i et sikringsskap. Den har spredd seg og påført skader på verkstedslokaler i skolen som benyttes til yrkesfaglig opplæring. I formiddag var hele strømanlegget på skolen slått ut. Røyk har også spredd seg til resten av skoleanlegget gjennom ventilasjonskanalene. Uten strøm og med røyk i lokalene har det ikke vært mulig å gjennomføre undervisning på skolen i dag.

Rektor Telhaug opplyser at det ikke er skader i teorirommene på skolen utover røyklukt. Det er verkstedarealene som er rammet av brannen. Det vil ta tid å utbedre skadene. Det har vært arbeidet for å finne midlertidige leielokaler andre steder i skolens nærhet mens skolens lokaler blir satt i stand igjen. Rektoren opplyser at bygdas bedehus er et aktuelt lokale å benytte.

Skolens elever holdes underrettet om hvorledes de skal forholde seg blant annet via nettet på programområdet It,s learning
Brann på Byremo vgs

av admin, publisert 9. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer