Rundt klokken 21.30 onsdag kveld ble det oppdaget brann på Byremo videregående skole i Audnedal kommune. Rektor Jan Telhaug opplyser at brannen har startet i et sikringsskap. Den har spredd seg og påført skader på verkstedslokaler i skolen som benyttes til yrkesfaglig opplæring. I formiddag var hele strømanlegget på skolen slått ut. Røyk har også spredd seg til resten av skoleanlegget gjennom ventilasjonskanalene. Uten strøm og med røyk i lokalene har det ikke vært mulig å gjennomføre undervisning på skolen i dag.

Rektor Telhaug opplyser at det ikke er skader i teorirommene på skolen utover røyklukt. Det er verkstedarealene som er rammet av brannen. Det vil ta tid å utbedre skadene. Det har vært arbeidet for å finne midlertidige leielokaler andre steder i skolens nærhet mens skolens lokaler blir satt i stand igjen. Rektoren opplyser at bygdas bedehus er et aktuelt lokale å benytte.

Skolens elever holdes underrettet om hvorledes de skal forholde seg blant annet via nettet på programområdet It,s learning
Brann på Byremo vgs

av admin, publisert 9. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer