Unge forbilder vil på nyåret delta på flere aktuelle møteplasser mellom ungdom og næringslivet på Sørlandet. De vil fortelle om sine valg av utdanning og yrke. NHO Agder innbyr til MAD Å’ LEVEN, UNG TEKNO og JENTER OG TEKNOLOGI. Vest-Agder fylkeskommune er en av partnerne som sammen med NHO Agder står bak arrangementene. De øvrige partnerne er: Universitetet i Agder, Aust-Agder fylkeskommune, Fritt Valg, LO, NITO og Tekna.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer