Unge forbilder vil på nyåret delta på flere aktuelle møteplasser mellom ungdom og næringslivet på Sørlandet. De vil fortelle om sine valg av utdanning og yrke. NHO Agder innbyr til MAD Å’ LEVEN, UNG TEKNO og JENTER OG TEKNOLOGI. Vest-Agder fylkeskommune er en av partnerne som sammen med NHO Agder står bak arrangementene. De øvrige partnerne er: Universitetet i Agder, Aust-Agder fylkeskommune, Fritt Valg, LO, NITO og Tekna.

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. desember 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer