Error loading MacroEngine script (file: /heltblank/content/standard.cshtml)

En grønn og en blå koffert er sentrale elementer i Agder rundt. I hver av koffertene finnes det et hefte med en tekster med tilknytning til reiser og Agder. Bibliotekene i alle kommunene har samlet inn en tekst hver som på ulike vis symboliserer egen kommune med utgangspunkt i reisetemaet. Koffertene skal reise på forskjellige måter og med ulike kommunikasjonsmidler - dressin, båt, kano og tog er noe av det som skal benyttes.

Åpningsarrangementet blir arrangert i Tvedestrand rådhus 6. januar i forbindelse med markeringen av Knud Knudsens 200-årsjubileum. Herfra vil begge koffertene sendes hver sin vei på kryss og tvers av Agder-fylkene til nye destinasjoner, for så å samles igjen til en større markering på Lindesnes fyrmuseum søndag 2. desember 2012 som avslutning av stafetten . Foreløbig reiserute for hele stafetten finner dere her. Videre finnes det en blogg hvor man kan følge prosjektet, og hvor reiseruten vil bli nærmere spesifisert etterhvert som arrangementene planlegges: http://austagder.kulturnett.no/agderrundt/

Agder rundt er et samarbeidsprosjekt mellom Aust-Agder bibliotek og kulturformidling og Vest-Agder fylkesbibliotek. Prosjektgruppen består av Mari Senumstad Hauge (Aust-Agder bibliotek og kulturformidling), Torvald Hellum (Vest-Agder fylkesbibliotek) og Kirsten Moi Øvstedal (Flekkefjord bibliotek). Vi har fått støtte fra fra Norsk kulturråd og Fritt ord til finansiering av prosjektet. Agder Rundt ble lansert som idé i Leseåret 2010 og gjennomføres som en del av Leseløftet 2011-2014.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden