Fylkesutdanningssjef Arly Hauge og regiondirektør Siri Mathiesen i NHO vil være til stede, sammen med hundrevis av ungdommer, når opplevelsesdagen Mad å’ leven arrangeres på Tangen videregående skole i Kristiansand 2. februar. Arrangementet skal inspirere ungdom til å søke seg til Restaurant- og matfag. Mad å’ leven er en del av prosjektet Ung arbeidsglede - Unge forbilder. Arrangører er NHO Agder, Vest-Agder fylkeskommune, Aust-Agder fylkeskommune, LO, Tangen videregående skole, Opplæringskontoret for resepsjon, restaurant og matfag i Agder og Opplæringskontoret for mat og servicefag Agder.

Grip muligheten

Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
Kompetanserådgiver Fred Skagestad fra NHO
-Dette er en gylden mulighet for aktuelle bedrifter til å få vist seg frem og treffe interesserte ungdommer fra 10. klasse, Vg1 og Vg2 elever innen Restaurant- og matfag. Så ikke klag til oss om dårlig rekruttering, dersom din bedrift unnlater å stille på dette, sier utdanningsrådgiver i NHO Agder, Fred Skagestad, som også er leder av yrkesopplæringsnemnda i Vest-Agder.


Program Mad å’ leven

- Unge forbilder fra bedrifter, lærlinger og elever forteller om sine valg av utdanning og karrieremuligheter innen Restaurant- og matfag
- Presentasjon av bedrifter og utdanningsmuligheter
- ”Garderobe på eget ansvar” spiller
- Matshow – lunsj

Påmelding til:fred.skagestad@nho.no

Garderobe på eget ansvar
Bandet Garderobe på eget ansvar i sving på et tidligere Mad å leven arrangement.

av admin, publisert 4. januar 2012 | Skriv ut siden