Ønsker du å få vite mer om utdanningsmuligheter eller få opplysninger om annet knyttet til videregående eller høyere utdanning er et av stedene Mandal videregående skole. Der arrangeres Utdanningsmessen 2012 for Lindesnesregionen tirsdag 10. januar. Messen er lagt opp for å gi elever, foresatte og andre voksne bred og grundig informasjon. I tillegg til tilbudene innen videregående opplæring vil fagskoler, høyskoler og universitet være på plass. Arrangementet starter kl 13.30 for elever. Fra klokken 16.30 åpnes dørene for alle som måtte være interessert.

Utdanningsmesse-Mandal-vgs-

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer