Da høsthalvåret ble avsluttet på Kvadraturen skolesenter i Kristiansand møttes mange av skolens elever og ansatte til julegudstjeneste i Domkirken. Det ble en opplevelse som vil huskes lenge. Et stykke ut i gudstjenesten gikk en av skolens elever fram på podiet og sang. Allerede etter de første tonene av ”All I want for Christmas is you” begynte folk å snu seg mot hverandre. ”Wow”, ”fantastisk”, ”vakkert” hørtes i benkeradene. Eleven var Leejie Espebu i 1STA. Etter hvert sluttet Oguzhan Nicholas Yerlikaya (Ozzy) seg til sangen, også han elev ved skolen (1HSA). Ved tangentene satt Jose Eduardo Flores, kjent blant annet fra bandet ChiWahWah. Det var flott, imponerende og veldig vakkert.

Fremførelsen er lagt ut på YouTube og kan sees og høres her.

av Åse Haugland og Jan Torkelsen, publisert 11. januar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer