Fylkeseldrerådet planlegger en vårkonferanse 26. april og Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Vest-Agder arrangerer vårkonferanse 18. april 2012. - Hold av datoene. Fylkeseldrerådets arrangement finner sted i Haven i Fylkeshuset. Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Vest-Agder holder konferansen på Scandic Hotel Lindesnes. Endelig invitasjon og program sendes ut så snart dette er på plass, opplyser rådets sekretær Marion Erichsen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer