På Kvadraturen skolesenter har dagen vært preget av den tragiske ulykken i Kenya, der en elev omkom. Lærere fikk ved skolestart den triste nyheten om at det var 18 år gamle Øystein Bronebakk, fra Vennesla som omkom i en trafikkulykke i Kisumu, Kenya. Deretter ble alle elever informert, klassevis. For klassekamerater til den omkomne ble det en egen samling. I dag har elever snakket med hverandre, med lærere og med helsesøster. Mange har også benyttet anledningen til å skrive i kondolanseprotokollen som er lagt frem på skolen. Det planlegges minnestund for Øystein Bronebakk på skolen onsdag eller torsdag, forteller rektor Knut Aasen.

Bedre for skadet elev.

Tina Haugen (17) fra Kristiansand, som ble hardt skadd i en trafikkulykken i går ettermiddag, ble i dag morges koblet av respirator. I ettermiddag har hun vært til CT undersøkelse. Den var fin og viste ingen blødning. Hun ligger fortsatt til observasjon på intensivavdelingen, men signalene går ut på at hun flyttes til vanlig avdeling i morgen.

UD, ambassaden i Nairobi og forsikringsselskapene jobber med hjemreiseplan . Det er fortsatt ikke avklart når og hvordan dette vil skje, avslutter Aasen.


av Macdonald, Cheryl, publisert 13. februar 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer