I vedtaket fra Vegdirektoratet gjøres det klart at det er forutsetning at Flekkefjord kommune, som eier halvparten av bomselskapet, ikke har merknader til opplegget. Flekkefjord formannskap vedtok i et ekstraordinært møte før helgen at kommunen ikke har noen merknader til finansieringsplanen.
Samferdselssjef Vidar Ose i Vest-Agder fylkeskommune opplyser at anbudsprosessen nå er igangsatt. Det har i flere politiske møter blitt opplyst at det er utvist interesse fra flere potensielle anbydere knyttet til prosjektet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. mars 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer