Da fylkesutvalget tirsdag oppnevnte Vest-Agder fylkeskommunes styremedlemmer til nytt styre for Agder kollektivtrafikk AS valgte utvalget å gå utenom både fylkeskommunens egne politikere og tjenestemenn. Fylkesutvalget oppnevnte Solveig Løhaugen til styremedlem og styrelederkandidat for administrasjonsselskapets styre. Hun er nå advokat i privat firma og var inntil for noen år siden ansatt i Kristiansand kommune som blant annet assisterende rådmann og kemner. Som hennes vararepresentant valgte fylkesutvalget Oddlaug Tjomsland (KrF).

Som øvrige styremedlemmer ble oppnevnt fylkesordfører Terje Damman (H) og opposisjonsleder Toril Runden (Ap). Som deres vararepresentanter ble oppnevnt henholdsvis fylkesvaraordfører Thore Westermoen (KrF) og leder av hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø Kåre Glomsaker (FrP).


av Torkelsen, Jan H., publisert 13. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer