Fylkestinget foretok tirsdag et suppleringsvalg etter at Arbeiderpartiets Stein A Ytterdal trer ut som varamedlem til fylkestinget på grunn av flytting til Trondheim. Fylkestinget besluttet at etterstående varamedlemmer rykker opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Ytterdal var også 1. varamedlem for Arbeiderpartiet i hovedutvalg for samferdsel areal og miljø Her rykker også etterstående varamedlemmer opp en plass på varamedlemslisten til Arbeiderpartiet. Fylkeseldrerådets medlem Paul Otto Johnsen fra Høyre er død. Som nytt fast medlem av Vest-Agder fylkeseldreråd velges Tor Mathisen fra Kristiansand.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. april 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer